Inreda akvarium

Vi har ett akvarium, och även det kan behöva inredas så när jag köpte kattsand häromdagen hittade jag något som kallades ‘kokosgrottor’. Verkar i princip vara utgröpta kokosnötter med hål i. De kostade väldigt lite så jag köpte med mig tre stycken hem. Det bästa är att fiskarna verkar uppskatta dem, vilket ju är det viktigaste.

Jag tycker om akvarium, funderar som bäst på vilka fiskar vi ska ha i det stora akvariet vi ärvt. Det är ett hemmabygge som rymmer ca 400 l. Vi måste bara ordna ett ordentligt ‘tak’ för annars har vi nog fyra badande katter men inga fiskar.

En reaktion till “Inreda akvarium

  1. Jag hade för många år sedan en god vän, som hade just både katter och ett akvarium. Det som då fascinerade mig var att katterna istället för att sitta i fönstren och titta på fåglar så satt de och tittade på akvariefiskarna, där de simmade runt. Jag undrade då om fiskarna såg katterna. Min vän skrattade och sade att när katterna tassar på akvarie-väggen, då blev fiskarna livliga, kanske rädda. Det var ett lattjo senario.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s