Lola

Jag är damen i familjen, lite finare än de andra, se bara på min långa päls som gör att matte måste lägga extra tid på att ta hand om just mig!

Jag har en massa bra borstar och utredningskammar men ibland får jag tovor ändå! Jag bli lite sur när det drar i pälsen när mamma borstar och ibland hämtar hon saxen. Jag gillar inte saxen egentligen, jag är nog rädd att mamma ska klippa mig i skinnet eller så, det har aldrig hänt men jag blir rädd och försöker fly ändå.

När jag får blötmat förväntar jag mig att den är finfördelad på tallriken, jag kan ju inte tugga i mig hela stora bitar! Jag tittar uppfordrande på min människa tills hon förstår vad jag vill och kommer med en gaffel och delar maten i lagom stora munsbitar. Jag äter inte gärna mat i sås utan föredrar gelé eller torrfoder, sås har en tendens att fastna i pälsen under hakan där det är lite svårt att komma åt.

Jag är inte så förtjust i människor, jag har min människa som jag gillar och ligger i knät på. Alla andra är lite läskiga! Jag springer när de kommer nära. Mina ben ser korta ut, det är nog bara för att de inte är så pälsiga men det gör att jag ser lite rolig ut när jag springer. Våra grannar trodde först jag var en grävling när jag kom smygande ur diket i mörkret men så såg dem att det bara var jag 🙂

Jag vet att jag är lite mer älskad än de andra fyrbenta i huset, se bara på all den tid matte lagt ner på att hitta ett bra halsband med reflex till mig. Hon beställde ett speciellt bara till mig! Hon sa att det var för att de vanliga halsbanden inte syntes under all min päls. men jag tror att hon ville att jag skulle ha ett extra fint halsband!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.